Bardejovske oblatky

Zoznam alergénov

  1. Lepek obsiahnutý v pšenici, jačmeni, raži, ovse a iných obilninách
  2. Mliečne produkty, vrátane mlieka, syrov, smotany a ďalších mliečnych výrobkov
  3. Vajcia, najmä bielka
  4. Arašidy a orechy, najmä lieskové orechy, mandľové orechy, vlašské orechy a kešu orechy
  5. Ryby, najmä losos, tuniak, treska a ťažký olej
  6. Kôrovce, vrátane mäsa, ako sú hovädzie mäso, bravčové mäso a kuracie mäso
  7. Kôrovce obsiahnuté v polievkach, omáčkach a iných dochucovadlách
  8. Škorice, korenie a iné aromatické prísady
  9. Soja, ktorá sa používa ako náhrada mäsa alebo v rôznych potravinových výrobkoch ako sú napríklad sójové mlieko, tofu a sójová omáčka
  10. Morské plody, ako sú krevety, kraby, langusty a humre.